Airconditioning

Airconditioning

Een goed airconditioning systeem is tegenwoordig onmisbaar, zowel bij u thuis als op de werkplek. Extreme temperaturen komen de laatste jaren steeds vaker voor in Nederland; dat maakt de aanschaf van een goed airconditioning systeem zeker geen overbodige luxe meer! U kunt bij Zwanepol Installatietechniek terecht voor moderne airco installaties, zowel voor thuisinstallaties als systemen voor kantooromgevingen. Wij zijn STEK-gecertificeerd. Daarmee tonen wij graag aan dat wij op een hoger niveau te werk gaan, met volledige aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Airco

Airconditioning installaties voor particulieren

U wilt het hele jaar door comfortabel in huis kunnen vertoeven en slapen, ongeacht de buitentemperatuur. Dankzij een airco houdt u thuis het hoofd koel, zelfs op de warmste dagen. Daarbij profiteert u met een airconditioning systeem van meer dan alleen verkoeling: het systeem filtert tegelijkertijd de lucht en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft.

En de installatie? Die verloopt eenvoudig en snel. De diverse airconditioning systemen kunnen vlot door ons geïnstalleerd worden, zodat u snel geniet van een aangenaam woonklimaat.

Airco systemen voor kantoren

Wilt u ook een ideaal werkklimaat creëren? Zwanepol Installatietechniek verzorgt de vakkundige installatie van airconditioning systemen voor kantoren.

Iedereen wordt gelukkiger van een comfortabel werkklimaat tijdens de warmste dagen. Airconditioning zorgt ervoor dat u en uw medewerkers fris en energiek blijven en heeft een positieve invloed op de dagelijkse prestaties. Naast de verkoelende werking zuivert het airconditioning systeem tegelijkertijd de lucht op kantoor en reguleert deze de luchtvochtigheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom airconditioning voor uw kantoor of woning?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.