Verwarming

Verwarming

Voor een aangenaam woon- en werkklimaat is goed functionerende verwarming onmisbaar in uw pand of woning. Zwanepol Installatietechniek verzorgt uiteenlopende installaties rondom verwarmingssystemen in Wezep, Hattem Oldebroek, Wapenveld, Heerde, Zwolle en de omringende gemeenten. U kunt bij ons terecht voor onder meer het onderhoud of de plaatsing van cv-ketels. Ook kunnen wij uw cv-ketel inregelen en bieden we moderne verwarmingsoplossingen aan. Hierbij kunt u denken aan het verwarmen door middel van warmtepompen , maar ook aan het benutten van Lage Temperatuur Verwarming: een zuinigere en efficiëntere manier van verwarmen.

Verwarmingsknop_web

Cv-ketels

Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig, is uw ketel aan vervanging toe of heeft u te maken met een storing? Zwanepol Installatietechniek verzorgt zowel het onderhoud als nieuwe installaties en biedt 24/7 hulp bij storingen. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel snel optimaal functioneert, zodat u geniet van comfortabele warmte.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud op regiebasis en u kunt ook kiezen voor een voordelig onderhoudsabonnement. Onze service- en onderhoudsabonnementen bieden u optimale ondersteuning bij storingen voor een gunstig tarief. Bovendien zorgen wij er zo voor dat uw cv-ketel dankzij periodiek onderhoud altijd in optimale conditie verkeert, waardoor deze altijd naar wens blijft presteren. Wij zijn volgens de Gasketelwet (CO-VRIJ) door KIWA gecertificeerd voor de BRL25000. Het certificaatnummer is: K-0209331/1 en deze wet is 1 april 2023 ingegaan.

ro_covrij_xl_rgb

Cv inregelen

Veel cv-ketels zijn niet correct afgesteld, waardoor ze niet optimaal presteren. Het gevolg: hogere stookkosten en uw woning wordt niet gelijkmatig verwarmd. Zwanepol Installatietechniek zorgt er graag voor dat uw cv-ketel juist ingeregeld wordt. Daarmee bespaart u energie, verwarmt u alle ruimtes in huis op gelijkmatige wijze en verlengt u de levensduur van uw cv-ketel.

Lage Temperatuur Verwarming (LTV) / Zeer Lage Temperatuur Verwarming (ZLTV)

Met Lage Temperatuur Verwarming (LTV) verwarmt u uw woning op een energiezuinige manier. LTV vormt een duurzame oplossing die ook nog eens gunstig is voor uw portemonnee! Waar reguliere cv-ketels aanvoertemperaturen tot wel 80 graden nodig kunnen hebben, behaalt Lage Temperatuur Verwarming / Zeer Lage Temperatuur Verwarming een beter resultaat met temperaturen tussen 25 en 55 graden Celsius. Wilt u ook energiezuinig verwarmen met LTV? Dan is Zwanepol Installatietechniek uit Wezep dé aangewezen installateur voor u!

Het LTV systeem is aan bijna alle cv-ketels en warmtepompen te verbinden. Met Lage Temperatuur Verwarming verwarmt u uw huis constanter en gelijkmatiger. Doordat de ketel een lagere temperatuur hoeft te bereiken behaalt deze een hoger rendement. Er is zo minder gas nodig om uw woning te verwarmen, wat LTV energiezuinig én voordelig maakt. In de praktijk kunt u de thermostaat zelfs 2 graden lager instellen dan u gewend bent, terwijl u dan toch dezelfde warmte en wooncomfort ervaart.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden rondom verwarming voor uw pand of woning? Neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.