Elektra

Elektra

Zwanepol Installatietechniek verzorgt elektra installaties voor zowel consumenten, kleinere ondernemingen en grotere bedrijven, voornamelijk in de regio van Wezep, Hattem, Oldebroek, Wapenveld, Heerde, Zwolle en omringende gemeenten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Hier volgt een greep uit onze elektra werkzaamheden:

Domotica_Verlichting_web crop

Beveiligingsinstallaties & brandmeldinstallaties

Wij kunnen u adviseren over diverse beveiligingsinstallaties en verzorgen ook de volledige implementatie van deze inbraakbeveiligingssystemen. Hiermee beschermt u uw pand of woning optimaal tegen ongewenst bezoek en stelt u uw bezit veilig.

Daarnaast kunt u bij Zwanepol Installatietechniek ook terecht voor de installatie van brandmeldinstallaties. Deze systemen zorgen ervoor dat een brand snel gedetecteerd wordt, zodat er snel de nodige maatregelen genomen kunnen worden. Snelle detectie van de brand biedt de nodige tijd om uzelf en uw collega’s of naasten in veiligheid te brengen, en kan zo levens redden.

Groepenkasten

De groepenkast vormt de basis van de betrouwbaarheid en veiligheid van uw elektrische installaties. Het is daarom essentieel om werkzaamheden aan uw groepenkast altijd uit te laten voeren door een deskundig installatiebedrijf. Wij verzorgen zowel de installatie van nieuwe groepenkasten als het onderhoud aan bestaande groepenkasten.

Keuringen (NEN1010 en NEN3140)

Het is van belang dat uw elektrische installaties veilig en verantwoord te gebruiken zijn door iedereen die ermee in aanraking komt. Om de veiligheid van uw elektra installaties te garanderen dient u keuringen uit te laten voeren.

De NEN1010 keuring is een eenmalige keuring voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties en systemen die nieuw aangelegd of ingrijpend verbouwd zijn.

Daarnaast zijn periodieke keuringen ook verplicht door de Arbowet en/of verzekeringsmaatschappijen. Deze periodieke keuringen worden NEN3140 keuringen genoemd.

Laadpalen

Elektrisch rijden is sterk in opkomst en wordt steeds gangbaarder. Deze manier van rijden komt echter wel met een nieuwe uitdaging: het opladen. Om dit eenvoudiger te maken verzorgen wij de volledige installatie van laadpalen, voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo kunt u optimaal profiteren van uw elektrische voertuigen en alle bijkomende voordelen!

LED-verlichting voor winkels en bedrijfspanden

LED-verlichting vormt een duurzaam en energiezuinig alternatief voor traditionele verlichting. Wilt u ook profiteren van efficiënte verlichting en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Kies dan voor LED-verlichting om uw winkelpand of bedrijfspand te verlichten.

Datanetwerken

Wij verzorgen ook de deskundige installatie van datanetwerken en de aanleg van de benodigde netwerkbekabeling. Kies met Zwanepol Installatietechniek voor een optimaal ingericht datanetwerk voor uw onderneming.

Domotica

Domotica draait om huisautomatisering. Slimme systemen zorgen ervoor dat u eenvoudig allerlei zaken in en om uw huis kunt bedienen. Met de installatie van deze systemen creëren we voor u een ‘smart home’, waarbij u alles volledig naar wens kunt instellen. Bedien de verlichting van uw gehele woning, stel de temperatuur naar wens in en zet uw favoriete muziek aan, allemaal vanaf één bedieningsysteem, of uw eigen telefoon / tablet. Wilt u meer weten? De mogelijkheden van domotica worden steeds uitgebreider, we bespreken graag al uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Staat de door u gezochte dienstverlening hier niet tussen of wilt u meer weten over een van de onderwerpen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.