Over ons

Over Zwanepol Installatietechniek

Zwanepol Installatietechniek is een veelzijdige installateur met een breed dienstenpakket. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw verwarming, hulp nodig heeft op het gebied van elektrotechniek of behoefte heeft aan een vakkundige dakdekker of loodgieter, wij staan voor u klaar!

Net zo divers als onze dienstverlening is ons klantenbestand: wij werken al jaren met plezier voor zowel particulieren als de zakelijke markt, met verrichte werkzaamheden voor onder andere winkels, tandarts- en dokterspraktijken, bedrijfsverzamelpanden, kleine verbouw en luxe villa’s.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in onder andere Wezep, Hattem, Oldebroek, Wapenveld, Heerde, Zwolle en de omliggende omgeving.

Waarom kiezen voor Zwanepol?

Wanneer u kiest voor Zwanepol Installatietechniek kiest u voor een ervaren installatiebedrijf met 12,5 jaar ervaring. Vanuit een eenmansbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een onderneming met kennis en ervaring van alle aspecten van het vakgebied. Toch zijn bij ons de lijntjes kort gebleven en staat het directe contact met onze klanten centraal in onze benadering.

Onze werkwijze stelt ons in staat om snel te schakelen wanneer u onze hulp nodig heeft. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen snel schakelen bij spoedgevallen en storingen. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen en u binnen de kortste keren weer optimaal gebruik kunt maken van uw installaties.

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden, of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.