Dakwerk

Dak- en zinkwerk

De deskundige medewerkers van Zwanepol Installatietechniek helpen u graag met dak- en zinkwerk. U kunt bij ons terecht voor volledige dakbedekking op maat. Wij hebben ervaring met diverse soorten materialen. Afhankelijk van het soort dak (plat, hellend) en uw specifieke wensen adviseren wij u over de beste keuze voor uw dak. Voor platte daken benutten wij veelal EPDM, een hoogwaardig materiaal waar wij veel ervaring mee hebben.

Dakgoot_close_sh_53335141_web

Zinkwerk

Naast het dakwerk verzorgen wij ook de vakkundige afwerking, met kwalitatief zinkwerk. Voor de zorgvuldige aanbrenging van zinkwerk is een specialist nodig; gelukkig beschikt Zwanepol Installatietechniek over alle benodigde kennis en kunde om echt vakwerk te kunnen leveren.

Wij kunnen u voorzien van zinken dakbekleding, gevelbekleding en dakgoten. Ook de zinken hemelwaterafvoer kunnen wij hierbij voor onze rekening nemen. Met zinken dakbekleding en afwerkingen kiest u voor een zeer duurzaam materiaal, waar u tientallen jaren plezier van kunt hebben.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van dak- en zinkwerk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.