Sanitair

Sanitair

Zwanepol Installatietechniek levert op sanitair gebied vakwerk op maat. U kunt op ons rekenen voor de aanleg, het onderhoud of de renovatie van uw sanitair. Wij verzorgen de volledige inrichting en renovatie van uw badkamer of toilet. Zelfs het tegelwerk kunnen wij voor u uit handen nemen. Dat is wel zo gunstig: zo hoeft u maar bij één partij te zijn voor alle aspecten van de installatie of renovatie.

Wij werken efficiënt, zodat u zo min mogelijk ongemak ervaart en binnen de kortste tijd weer kunt genieten van een volledig verzorgde badkamer. En dankzij onze samenwerking met sanitair groothandel Simon de Haas in Zwolle kunnen wij een groot scala aan mogelijkheden aanbieden, voor gunstige prijzen. Met volop keuze uit badkamermeubels, badkamerverlichting, badkamerverwarming en accessoires stelt u eenvoudig uw nieuwe droombadkamer samen.

Wastafels_sh_705201829_web

Van bad naar douche in één dag

Maakt u weinig gebruik meer van uw bad of bent u niet meer in staat om veilig van uw bad gebruik te kunnen maken? Wij verzorgen de volledige transformatie van bad naar inloopdouche in slechts één dag. Doordat het gehele proces, van tekeningen en sloopwerkzaamheden tot en met de volledig installatie en afwerking, slechts een dag duurt, kunt u snel weer gebruik maken van uw badkamer.

Sanitair en levensloopbestendig wonen

Naast het installeren van een inloopdouche kunnen wij diverse andere aanpassingen implementeren in uw badkamer, waardoor u ook op oudere leeftijd comfortabel gebruik kunt blijven maken van toilet en badkamer. Het installeren van beugels, handgrepen, zitjes en andere voorzieningen bieden de nodige ondersteuning en maken het gebruik van uw sanitaire voorzieningen veiliger en eenvoudiger.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van sanitair? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.